Jobba hos oss

Möjligheternas företag
Hallberg Group är möjligheternas företag, vi expanderas kraftigt vilket innebär möjlighet till en snabb karriär för ambitiösa medarbetare.

Affärsområden i utveckling
Hallberg Group arbetar idag inom fyra affärsområden och vår tjänsteportfölj utvecklas löpande.

Befattningar & Rekrytering
Samtliga befattningar inom HBG är tydligt säljinriktade och vi letar ständigt efter nya talanger till våra olika team. Exempel på befattningar inom HBG är kommunikatör/kundtjänst, innesäljare, teamledare, projekt assistent och projektledare.

Vill du jobba hos HBG?
Skicka en ansökan med personligt brev och CV så är du med i vår rekryteringsprocess. Vi söker ingen extrapersonal utan långsiktiga engagerade medarbetare, människor som vill göra karriär i ett expansivt tjänsteföretag.

Väx med HBG & gör karriär hos oss!
Vi följer våra anställda och mäter levererad volym, kvalitet och kundnöjdhet löpande. Samtidigt arbetar vi med utvecklingssamtal (PU-samtal) två gånger per år. HBG:s expansiva läge innebär stora möjligheter för dig som är ambitiös.

Så här arbetar vi
Verksamheten är starkt säljinriktad, vilket innebär att man som anställd måste vara inriktad på motsvarande sätt för att trivas i vår organisation.

Vi mäter levererat resultat i volym, kvalitet och kundnöjdhet vilket är en viktig framgångsfaktor för vår organisation. Som anställd har man en situation med trygghet och stora möjligheter.

HBG erbjuder intressanta karriärmöjligheter, samtidigt som vi ställer stora krav på vår personal och vi arbetar projektinriktat i mindre team. Verksamheten bedrivs i en trevlig, flexibel och handikappanpassad miljö med modern teknik.

Rulla till toppen